Groepstrainingen

Bewust worden, leren en groeien in een ontspannen sfeer. Tijdens mijn opleiding aan de academie voor integrale menswetenschappen ontdek ik hoe leuk ik het vind om met groepen te werken. De groepsdynamiek die ontstaat spreekt me het meeste aan. Ik kan er zo enthousiast over vertellen dat ik nog tijdens mijn studie gevraagd word om een training te schrijven en uit te voeren. Dat is het begin. Inmiddels heb ik honderden keren voor een groep gestaan.

In een training vind ik het belangrijk om in te spelen op wat er leeft bij de deelnemers aan de hand van het thema van de workshop of training. Mijn werkwijze is praktisch en betrokken. Ik bied ruimte aan het individu zonder het geheel en het doel uit het oog te verliezen.

Mijn ervaring ligt onder andere op het vlak van communicatie, mindfulness, emotionele intelligentie, intervisie, en persoonlijk leiderschap.

“Heel inspirerend, geeft aanleiding tot nadenken en dingen in het juiste perspectief te plaatsen.”

– anonieme evaluatie –

Wat kan training of coaching opleveren
De meeste mensen werken niet voor geld alleen. Ze hebben ook andere waarden. Hoe beter deze waarden aansluiten bij de waarden van de organisatie hoe meer iemand zich zal inzetten. Bedrijven die de inzet van hun medewerkers waarderen en ruimte bieden voor eigen inbreng zullen naar mijn idee alleen maar populairder worden en gemotiveerde zelfbewuste medewerkers aantrekken en behouden. Medewerkers die niet alleen zelf willen groeien maar ook de organisatie verder willen brengen.

Soms raken waarden echter ondergesneeuwd in de waan van de dag. Daarnaast is alles in beweging. Er veranderen dingen in het leven van uw medewerkers en ook in en buiten de organisatie. Dit is allemaal van invloed. Hoe wordt er in uw organisatie omgegaan met deze veranderingen en de bijbehorende emoties?

Regelmatig bewust stil staan bij wat er leeft kan zorgen voor meer vertrouwen en duidelijkheid. Vertrouwen en duidelijkheid zorgen voor rust. Rust als basis om vanuit te werken zorgt voor minder stress, betere samenwerking en een hogere productiviteit.

Weet u wat er leeft in de groep?
Is er behoefte aan duidelijkheid over een bepaald onderwerp? Of is dialoog gewenst? Ik ga graag eens vrijblijvend met u in gesprek over wat u bezighoudt, waar u wellicht tegenaan loopt (denk aan ziekteverzuim, emoties, ongemotiveerde medewerkers, hoge werkdruk, minder opdrachten) of waarin uw organisatie zich wil ontwikkelen. Een van mijn waarden is om anderen te laten groeien. Dit doe ik met veel enthousiasme, betrokkenheid en professioneel.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking waarin wij uw behoefte kunnen verkennen.

Marieke

Kan ik je ergens mee helpen?
Ben je geïnteresseerd?

Maak contact met mij en laten we in gesprek gaan!

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.