Waar heb jij behoefte aan?

persoonlijke coaching

Loop je vast in werk of privé? Blijf je piekeren? In een-op-een gesprekken zet je dingen op een rij en krijg je meer inzicht in je situatie en helderheid over je mogelijkheden.

lees meer

mindfulness meditatie

Meer focus en aandacht hebben voor zaken die belangrijk zijn voor jou. Vaker ontspannen en genieten. Een individuele en praktische training op maat. Na de eerste sessie kun je meteen thuis verder met de beoefening.

lees meer

online begeleiding

Gecoacht worden in je eigen omgeving op een moment dat het past voor jou. Een effectieve en flexibele aanpak. Ook online mediteren behoort tot de mogelijkheden.

lees meer

groepstrainingen

In een team brengt ieder lid eigen kwaliteiten in. Deze diversiteit is een kracht. Wordt dit in uw organisatie ook zo ervaren?

lees meer

wandelcoaching

Wandelen zet je lichaam en geest letterlijk in beweging. Bij stress- en spanningsklachten is deze vorm van coaching heel effectief. Het haalt je direct uit je hoofd waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten.

lees meer

voor ondernemers

Wanneer medewerkers lekker in hun vel zitten, geven ze het beste van zichzelf. Ondersteuning bij het omgaan met stress, disbalans tussen werk en privé en/of verzuim vergroot het zelfoplossend vermogen en de veerkracht van uw medewerker.

lees meer

Alle bovenstaande mogelijkheden zijn ook te combineren.
Wil je met mij in gesprek over maatwerk?