Waar heb jij behoefte aan?

persoonlijke coaching

Loop je vast in werk of privé? Blijf je piekeren? In een-op-een gesprekken zet je dingen op een rij en krijg je meer inzicht in je situatie en helderheid over je mogelijkheden.

mindfulness meditatie

Meer focus en aandacht hebben voor zaken die belangrijk zijn voor jou. Vaker ontspannen en genieten. Een individuele en praktische training op maat. Na de eerste sessie kun je meteen thuis verder met de beoefening.

online begeleiding

Gecoacht worden in je eigen omgeving op een moment dat het past voor jou. Een effectieve en flexibele aanpak. Ook online mediteren behoort tot de mogelijkheden.

groepstrainingen

In een ontspannen sfeer met en van elkaar leren. Een praktische training gericht op meer rust en focus zowel in werk als privé. Met inzichten en handvatten uit de Mindfulness Based Emotional Intelligence.

wandelcoaching

Wandelen zet je lichaam en geest letterlijk in beweging. Bij stress- en spanningsklachten is deze vorm van coaching heel effectief. Het haalt je direct uit je hoofd waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten.

voor ondernemers

Wanneer medewerkers lekker in hun vel zitten, geven ze het beste van zichzelf. Ondersteuning bij het omgaan met stress, disbalans tussen werk en privé en/of verzuim vergroot het zelfoplossend vermogen en de veerkracht van uw medewerker.

Alle bovenstaande mogelijkheden zijn ook te combineren.
Wil je met mij in gesprek over maatwerk?