Persoonlijke coaching & Mindfulness Meditatie

4 sessies inclusief intake (totaal 4 uur) voor €350,00 incl. btw.

Ik bied je de mogelijkheid om coaching en mindfulness meditatie te combineren. Deze vorm van coaching is er op gericht je in korte tijd inzicht te geven in je mogelijkheden op dit moment en direct meer rust en zelfvertrouwen te ervaren. Ook leer je eenvoudige meditatietechnieken om zelf mee thuis aan de slag te gaan.

Mijn begeleiding is persoonlijk, praktisch en uniek en geeft je de kans om meer balans in je leven te creëren, te klankborden over je werk- en/of privésituatie, je hart te luchten, vaker te genieten in het nu of juist doelgericht aan de slag te gaan met je toekomst.

“Do not dwell in the past, do not dream of the future,
concentrate the mind on the present moment.”

– Buddha –

Actievoorwaarden:

  • Alle sessies vinden plaats in een periode van drie maanden, waarbij de eerste afspraak als startdatum geldt. Afspreken is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30uur op basis van beschikbaarheid.

  • De volledige betaling van deze actie wordt binnen 5 werkdagen na het intakegesprek overgemaakt per bank. De cliënt ontvangt hiervoor een digitale factuur (pdf).

  • Het actietarief is inclusief 21% BTW en alleen geldig voor particulieren.

  • Gesprekken vinden plaats in de praktijkruimte van Marieke Dekkers in Breda. Telefonische afspraken of middels videobellen is ook mogelijk.

  • Het wijzigen van een geplande afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang. Bij annulering/wijziging binnen 24 uur komt de afspraak te vervallen zonder restitutie.

  • De cliënt blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen keuzes en leerproces.

  • Is de cliënt niet tevreden over de diensten van Marieke Dekkers dan wordt in goed overleg naar een oplossing gezocht.

  • Marieke Dekkers behoudt zich het recht voor deze combinatie aanbieding aan te passen of een inschrijving te weigeren, teneinde haar diensten op verantwoorde wijze uit te kunnen voeren.

Marieke

Kan ik je ergens mee helpen?
Ben je geïnteresseerd?

Maak contact met mij en laten we in gesprek gaan!

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.